Božo Vrećo je popularni pjevač sevdalinki koji je za kratko vrijeme privukao ogromnu pažnju medija. Ovaj 35 – godičnji pjevač skrenuo je pažnju na sebe kako raskošnim glasom tako i svojom različitošću. Božo uglavnom nastupa u glamuroznim haljinama , dugom kosom , noktima i bradom.Nezaobilazan dio imidža pevača su već godinama , duga ksa , štikle i brada , ana počtku svoje karijere izgledao je drugalije sa kratom kosom i bez brade velike.

 

 

Zbog svog nesvakidašnjeg stila oblačenja , mnogi su ga nazivali „bosanskom Končitom“. Amanogi su polemisali o njegovom polu , dok nedavno nije izjavio da je on i muško i žensko. Ono po čemu je Božo posebno oduševio javnost , jeste da otvoreno govori o svojoj seksualnosti , kao i o svom ljubavnom životu.

 

 

Božo je sa svojim pratiocima podijelio informaciju , da uskoro staje na „ludi kamen“ sa beograđaninom s kojim je već duže vrijeme u vezi. Božo je naime , ranije ove godien već pokazao kako izgleda sa kratkom kosom , kad je njegov novi izgled oduševio fanove , no malo ko ga se sjeća iz prve faze njegove karijere i malo ko bi ga uopće i prepoznao. Pa pogledajte kako je Božo prije izgledao.Božo Vrećo je prepoznatljiv po specifičnom talentu za pjvanje. Naime , pjevač je veoma aktuelan na društvenim mrežama , pa tako možemo vidjeti kako on trenutno izgleda jer ga već duže vrijeme nema na javnoj sceni. Mnogi osuđuju njegov način odijevanja , kao i samog života . Mešutim kako nezvanično doznajemo , Božo Vrećo je odlučio da se vjeri , odnosno da ostaje vieran svom nepreoznatljivom ugledu . Šta vi mislite i Boži Vreći? Pišite nam u kometare.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here