Zdravko Čolić je svakako jedna od najvećih estradnih zvijezda Balkana, koji je već nekoliko decenija u skladnom braku sa Aleksandrom, koja je sve ove godine poprilična misterija za javnost. Ipak, društvene mreže su mjesto gdje se mogu otkriti neke stvari ma koliko se neko trudio da to sakrije

Ovaj par je u braku dobio i dvije kćerke, Unu i Laru, koje su danas odrasle djevojke i koje su veoma popularne na društvenim mrežama, a njih dvije tu i tamo znaju svoje pratitelje da obraduju i sa nekim porodičnim fotografijama, mada najčešće obje ističu samo modu koju prate kao i svoj izgled.

Javnost je veoma zainteresovana za život Čoline ljepše polovine, pa je i Čola u par navrata otkrio neke stvari o njihovom braku, profesiji svoje žene, njihovom prvom ljubavnom sastanku, prvom poljupcu te o podršci koju mu Aleksandra bezrezervno pruža u svemu, sve ove godine: “Naše vjenčanje održano je za Prvi maj, to je ispalo sasvim spontano i naši prijatelji su mislili da se šalimo, jer smo pošli na uranak. Međutim, Aleksandra i ja smo prije tog dugo vremena bili u vezi, pokazali smo poštovanje jedno drugome i imali smo istinsko prijateljstvo, više se nije imalo šta čekati, bilo je ili dža ili bu.” – kazao je Zdravko.

Inače, Aleksandra radi kao profesorica geografije u jednoj srednjoj školi, i mada je Čola tokom cijele svoje karijere važio za velikog zavodnika, Aleksandra je u njegov život, kako kaže, ušla sasvim spontano, te je osvojila njegovo srce. Za nju Čola kaže da je veoma opuštena osoba, ali da ne voli da se eksponira po medijima, te se zato rijetko i viđa u javnosti, a posljednji puta je viđena na koncertu svoga muža u Budvi, prošle godine.

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here