Prvi brak poznate pjevačice Suzane Jovanović, iako nije završio sretan, donio je nešto iznimno dragocjeno – njenog sina Danijela. Unatoč dugogodišnjoj sretnoj vezi sa Sašom Popovićem, Suzaninu prošlost povremeno obasja reflektor javnosti. Ovaj put, pojavilo se davno priznanje Suzaninog bivšeg svekra, Žile Zdravkovića, koje o pjevačici ne govori baš u najboljem svjetlu. Otac Radeta Zdravkovića, Suzaninog bivšeg supruga, u prošlosti je dao izjavu u kojoj je otvoreno izrazio svoje nepoštovanje prema poznatoj pjevačici.

“Njihovi su se putevi sreli u baru gdje su oboje nastupali. Prije nego što je upoznao Suzanu, moj sin je imao divnu djevojku, koja je osim ljepote, bila iz dobre obitelji. No, nakon svađe sa svojom djevojkom, moj sin je počeo vezu sa Suzom. Iznenađujuće, vjenčali su se u svega petnaest dana. U početku, dok je kratko boravila kod nas, Suza se ponašala divno. Ali onda se sve promijenilo.

Pokazivala je intenzivnu ljubomoru prema mom sinu, ponekad čak i neprijateljski stav. Iako se nisu otvoreno svađali pred nama, bilo je očito da su u napetim odnosima. Često su spavali u odvojenim sobama. Kad je Suza bila dobre volje, pričala bi s nama, a kad nije, ignorirala bi nas. Rade nikada nije dobio domaću hranu, umjesto toga, jeli su u restoranima.

Prodao sam traktor kako bih financirao njihovu svadbu. Nažalost, nisam vidio ni dinara od te svadbe.” – izjavio je Suzanin bivši svekar, koji je također priznao da nema nikakav odnos sa Suzaninim roditeljima. Čvrsto vjeruje da je Suzanina majka imala veliki utjecaj na njihov brak. Kao i svugdje u svakoj porodici postoje razne spekulacije ali šta je bilo bilo je treba ići dalje.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here