Protekli dani su bii ispunjeni tužnim trenucima i prizorima koji paraju srca. Naime , porodice stradale djece , su svoje voljene ispraćale na vječni počinak , koji su život izgubili u pucnjavi koja se desila u osnovnoj školi Vadislav Ribnikar , kada je trinaestogodišnji K.K , napustio učionicu i vratio se u školi 40 minuta kasnije , sa vatrenim oružjem , i počeo da puca po svojim drugarima , pri čemu je odnio devet života.

 

 

Srbija , kao i regija je bila u šoku nakon što je primila vijest o masakru koji je počinjen. Sljedećeg dana 21.godišnji U.B. počinio je gnusno djelo , tako što je ubio policajca i njegovu sestru , pa je zatim krenuo u pucnjavu iz puške kalašnjikov. Napominjemo da K.K , koji je počinio zločin potiče iz veoma poštovane porodice , a sobzirom da nema navršenih 14.godina starosti , njegov otac V.K je uhapšen , jer dječak ne može biti odgovoran za svoje postupke.

 

 

U medijima možemo pročitati mnogo navoda gdje se spominje samo dječakov otac , i odnos s njim , nigdje se en spominje dječakov odnos sa majkom . Iako neki nagađaju da su u pitanju porodični problemi te da su oni doprinjeli njegovom ponašanju, ova informacija nije potkrijepljena dokazima i smatra se irelvantnom za slučaj. Mešutim , jedna fotografija je postala viralna na duštvenim mrežama , a koja rikazuje majku jednog dječaka , a jedan poseban aspekt fotografije privukao je pažnju mnogih gledalaca . Vjeruje se da žena sa fotgrafije radi na Biološkom fakultetu , a slika je snimljena u njenoj kancelariji. U pozadini fotografije vidi se zid na kojem je ispisano volim te mama. Ftografija se brzo proširila na društvenim mrežama i izazvla veliku raspravu.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here