Kada je reč o domu Nade Obrić, to je mesto gde pevačica najviše voli provoditi penzionerske dane sa svojom porodicom. Njen dom je uređen po njenom ukusu i željama, stvarajući kutak koji odiše mirom i blagostanjem. Nada sama ističe da je svaki pedalj njenog doma podsetnik na lepe trenutke i osmeh na njenom licu.

Njen omiljeni kutak je terasa, gde svako jutro uživa u ispijanju kafe i ponekad se opušta i uveče. Terasa je postala njen ritual koji nikada ne propušta. S ponosom ističe da je terasa prvobitno bila klasična, ali je ona lično uređivala, gletovala, krečila i preuredila je tako da odgovara njenom ukusu. Dnevni boravak obasjava svetlost, opremljen je kožnom garniturom i pun je detalja koji je podsećaju na lepa prošla vremena.

Taj kutak je postala njena oaza mira. Posebno je posvetila pažnju detaljima i uspomenama koje je godinama čuvala. Na zidovima se nalaze fotografije koje voli da gleda, osvajane nagrade kroz karijeru i ikone koje joj znače mnogo.

Nada je veliki ljubitelj televizije i često gleda razne emisije, posebno političke i sportske. Navija strastveno za našu reprezentaciju i sportiste poput Đokovića, što je ponekad dovodi do nerviranja. I sama je bila sportista u mladosti, pa je ostala ta energija u njoj. Njeni zidovi krase umetnička dela, a na policama su uspomene sa putovanja i iz njenog života. Prostor obiluje cvećem, unoseći pravo prolećno raspoloženje u dom Nade Obrić. Kao i mnoge žene Nada zaista uživa u cvijeću, kaže da voli da se brine o biljkama naravno koliko joj to vrijeme dozvoljava.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here