Ana Kokić i Nikola Rađen su službeno okončali svoj brak razvodom na Božić. Kao jedan od najvoljenijih parova u Srbiji, njihov razvod 2019. izazvao je tugu među mnogima i potaknuo špekulacije o razlozima raspada njihovog braka. Tokom 11 godina činilo se da par živi sretnim bračnim životom, a vrhunac njihove ljubavi ogledao se u njihovim kćerima Nini i Tei. U 2019. godini, baš na radostan božićni datum, donesena je službena presuda o razvodu između Ane Kokić i Nikole Rađena.

 

 

 

 

Objava njihovog prekida iznenadila je mnoge, no zajedno su izdali službenu izjavu potvrđujući da je razvod bio obostran, ističući predanost očuvanju međusobnog poštovanja kao roditelji njihovih kćeri. Čak i pet godina nakon službenog razvoda, Ana i Nikola i dalje izražavaju pozitivna mišljenja jedno o drugome, što svjedoči o prijateljskom odnosu koji je ostao nepromijenjen do danas. Nakon veze s Anom, Nikola je pronašao sreću s talentiranom pjevačicom Milicom Ristić, ostavljajući Anu da ostane sama ili da pažljivo skriva svoje emocije. Kratko su se pojavila nagađanja o grčkom košarkašu koji je osvojio njezinu naklonost, ali valjanost tih glasina nikada nije potvrđena i brzo su pale u zaborav.

 

 

 

 

U emisiji Kontrashow, Rađen je opisao svoju bivšu suprugu Anu kao ženu s mnogo uloga – majku, vladaricu i ženu nesebičnog karaktera. Anina predanost radu i neovisna priroda jasno su se očitovali u svemu što je postigla. Važno je napomenuti da se Anin divan karakter može brzo promijeniti kada je izazvana, što je Rađen priznao tijekom emisije. U početnim fazama veze između Milice i Nikole, Ana je izrazila svoje divljenje prema Milici, naglašavajući važnost načina na koji komunicira s njihovom djecom tijekom zajedničkog vremena. Ana je jasno dala do znanja da nema namjeru miješati se u njihov međusobni odnos.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here