Goca Tržan i Raša Novaković, nakon dugog i srećnog braka, suočili su se s gorkom realnošću da ne mogu ostvariti svoj zajednički san o roditeljstvu. Iako Goca već ima kćerku iz prethodnog braka, a Raša je njenog dječaka prihvatio kao svoje dete, želja za proširenjem porodice nije bila moguća na prirodan način. Nakon brojnih pokušaja vantelesne oplodnje bez uspeha, par se odlučio na put usvajanja.

Međutim, taj put nije bio lak. Nailazili su na pravne komplikacije koje su ih sprečile da usvoje novorođenče zbog određenih zakonskih uslova koji zahtevaju ograničenje razlike u godinama između usvojitelja i deteta. To je čest izazov s kojim se suočavaju mnogi parovi koji žele usvojiti dete. Proces usvajanja zahteva strpljenje, pedantnost i vreme, jer se često proteže na nekoliko godina.

U toku intervjua sa Sergejem Ćetkovićem, koji je takođe usvojio dve devojčice, istaknuti pevač je naglasio važnost ubrzavanja tih procedura kako bi se deci pružila ljubav i sigurnost što pre. Budući da nisu uspeli usvojiti dete, Goca i Raša su se odlučili finansijski podržavati dete, što je takođe plemenit gest i način da se promeni nečiji život.

Uprkos želji da usvoje dete, Goca je otvoreno podelila svoje strahove u vezi sa ovim korakom. Brine je da bi se jednog dana mogli suočiti s emocijama koje obično viđamo u američkim filmovima, kada bi dete izrazilo želju da se ponovo spoji sa svojim biološkim roditeljima. To je pokazatelj koliko je duboko emotivno investirana i posvećena ovom procesu. Usvojenje je čin ljubavi i humanosti, ali takođe može biti izazovan i emotivan put. Goca Tržan i Raša Novaković svedoče o tome koliko je važno razmotriti sve aspekte i posvetiti se potrebama i dobrobiti deteta koje će postati deo porodice. Njihova ljubav i hrabrost u suočavanju s ovim izazovima su primeri za razmatranje i divljenje.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here