Nedavno je na internetu osvanula vijest da se poznata starleta i bivša učesnica rijaliti programa Zadruga Mina Vrbaški tajno udala , a njen izabranik je Dino . Naime , Dino živi u Norveškoj , a starleta se zbog njega odlučila da preseli upravo tamo. Nedavno je na Tik Toku objavila da su sklopili brak , a na toj platformi je prati preko 100.000 ljudi.

 

 

Naime , Mina se i uživo uključila gdje je razgovarala sa svojim pratiocima , a jedan fan ju je pitao da li se udala , na šta je Mina odgovorila da je tačno da se udala , te je dodala da ne želi javno da priča o svojim privatnim stvarima , te da više voli da sama uživa u svojoj intimi. Mina je istakla da je željela da svoj život promijeni iz korijena i u tome je uspjela . Naime , rijaliti je za nju sada prošlost , te sada želi da živi u Norveškoj mirnim životom.

 

 

Poznato je da je Mina u rijalitiju Zadruga bila sa mnogim učesnicima sa Filipom Carem , Mensurom Ajdarpašićem , Matijom Matiljevićem , Đeksonom , Tomom Panićem . Mina je nedavn javnost šokirala i svojom objavom , gdje se snimila uz Arapsku pjesmu , našminkana sa zelenim sočivima , i u hidžabu , gdje je napisala Arapska djevojka. Objava je naišla na gomilu pozitivnih komentara , kako joj hidžab lijepo stoji. Da podsjetimo , Mina se u rijalitiju slobodnije ponašala , te smo imali priliku da je viđamo u razgolićenim izdanjima , a ovom promjenom mnoge je iznenadila , jer je to potpuno drugačije od onoga na šta smo navikli od nje.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here