U današnjem članku vam donosimo nevjerovatnu priču koja dolazi iz Kalifornije , od porodice Kerrigan , otac je saznao da je njegov sin preminuo i organizovao je posljednju sahranu , i posljednji ispraćaj a nakon deset dana doživio je šok kada mu je čuo glas.

 

 

Naime , prije par godina se desila priča , a svojevremeno je prenosio američki ABC , otac Frank započinje priču telefonskim pozivo koje je dobio 6.maja kada su ga lokalne vlasti nazvale i saopćile mu užasne vijesti da e njegov sin preminuo , te da su pronašli njegovo tijelo iza lokalne radnje.

 

 

Vlas mu je saopštila da su potvrdili identitet njegovog sina iz pomoć otisaka te da je pronađen u jednoj od ulica bez znakova živta, Frank je dugo godina živio u strahu od ovakvih vijesti s obzirom da je njegov sin patio od nekoliko mentalnih bolesti te da ne želi živjeti kod svojih roditela i ustanove ga nisu željele primiti na liječenje , pa je tako svoj život provodio na ulici Kalifornije , a spavao je u obližnjemim parkovima i ulicama. Frank je ostao zatečen vijestima i pitao da li treba da dođe kako bi potvrdio identifikaciju na šo su mi oni odgovorili da nema potrebe za tim da će tijelo biti prebačeno u mrtvačnicu , i da će biiti spremno za pogreb i posljedni ispraćaj.. Šok je uslijedio deset dana nakon pogreba, njegov prijatelj Shinker ga je nazvao te mu saopšto da je vidio sina na terasi njegovog obližnjeg centra . Frenk je bio u šoku , te rekao da je to nemoguće jer je on već sahranio svog sina . Kako se saznaje lokalna policija uopšte nije identifikovaa muškarca putem otisaka prstiju nego su pronašli stari identifikacioni dokument u blizini organa , koji je po svemu sudeći imo veliku sličnost po pitnju izgleda njegovog sina i muškarca koji e pronađen. Frank se zakonskim putem sukobio sa policijom . Pokopali su nečieg drugog sina .

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here