Doris Dragović, nekadašnja ikona jugoslavenske glazbene scene, posljednjih deset godina ostala je relativno izvan javnosti. Razlog za to je jednostavan – posvetila se vjeri i više ne aktivno nastupa u pop glazbi. Umjesto toga, Doris voli izvoditi vjerske pjesme, koje su i danas vrlo popularne. Njezin impresivan glas i privlačan izgled činili su je neodoljivom mnogim ljudima, a mediji su je često pratili i nagađali o njezinim vezama s različitim poznatim osobama.

Jedna od tih veza koje su privukle pažnju javnosti bila je navodna afera s kolegom glazbenikom Harisom Varešanovićem, poznatijim kao Hari Mata Hari. Tijekom kasnih osamdesetih godina, kada su oboje bili istaknuti u industriji glazbe, šuškalo se da su u tajnoj romansi, iako je Hari već bio oženjen. Međutim, Doris je istaknula da se nikada nije borila s ovisnostima o drogama, alkoholu ili kockanju, ali da nije mogla spasiti svoj brak, što je česta nesretna posljedica života u glazbi. Unatoč napetosti, odlučili su ostati u kompromisnom braku, prvenstveno zbog djece.

Doris je uvijek održavala dojam tajanstvenosti u vezi s njenim emocionalnim životom. Iako su kružile razne glasine, ona ih nikada nije ni potvrdila ni demantirala. Prema pouzdanom izvoru bliskom pjevačici, Doris je 1989. godine imala strastvenu ljubavnu vezu s Harijem. Priča se da je svaki tjedan dolazila u Sarajevo kako bi se tajno sastajala s njim u hotelima. Međutim, Hari nije imao nikakvih saznanja o tome kada su ga novinari upitali o tim događajima prije nekoliko godina. Doris rijetko daje izjave o svojim privatnim stvarima, a kada to čini, fokusira se isključivo na supruga Marija Budimira, bivšeg vaterpolista, za kojeg se udala 1990. godine, i na njihovog sina Bornu.

Što se tiče Harija, on je pronašao ljubav u Jasmini Ištuk, Osječanki s kojom je u braku od 2010. godine. Doris Dragović i dalje ima svoje mjesto u srcima mnogih obožavatelja, a njezine pjesme i hitovi iz prošlosti i dalje su vrlo slušani.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here