Svetlana Ceca Ražnatović, jedna od najpoznatijih pjevačica na prostoru bivše Jugoslavije, započela je svoju uspješnu karijeru početkom devedesetih godina, a njen uspjeh traje i danas. Nakon udaje za Željka Ražnatovića Arkana, postala je još poznatija diljem regije, a njeni hitovi su osvajali top-liste.

Ovog petka će se emitirati emisija “Ceca i djeca”, povodom Cecinog 50. rođendana, u kojoj će gledatelji imati uvid u njen život s porodicom. Bit će prikazani dijelovi kuće koje do sada nisu bili javno prikazani, poput prostora za masažu i renoviranog bazena. Ova emisija pružit će široj publici priliku da vidi pjevačicu u opuštenijem izdanju.

U posljednje vrijeme su se pojavile glasine da je Ceca imala povećanje zadnjice putem estetske operacije, no ona nije ni potvrdila ni demantirala te spekulacije. Navodno, taj zahvat košta oko 36.000 eura. Svetlana Ceca Ražnatović rođena je 14. juna 1973. godine u Žitorađi na jugu Srbije. Njena majka je poznata učiteljica, dok je njen otac bio mehaničar koji je kasnije postao poznata politička ličnost, pa čak i predsjednik općine.

Ceca ima i mlađu sestru Lidiju, koja je od nje mlađa samo 11 mjeseci. Sestre su veoma bliske i čak žive zajedno sa svojim porodicama. Ceca je bila napredno dijete u djetinjstvu, progovorila je već sa šest mjeseci i prohodala sa devet. Sa devet godina je debitirala u školskoj predstavi koja je oduševila publiku. Kako one ističu žene treba da drže do sebe nebitno da li se bave javnim poslom ili ne bave, žena treba da bude sređena i dotjerana gdje god išla i bila. Naravno javne ličnosti su više na meti kritika zato se i podvrgnu jako često nekim estetskim zahvatima, neke čak idu pod nož iako je određena operacija jako riskantna i opasna po život.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here