Jedan od najpopularnijih mladih pjevača u Srbiji , ali i u regiji je Sloba Radanović. On je svoju popularnost stekao na ne tako lijep način. Naime , Sloba je bio učesnik rijaliti programa Zadruga , u koju je ušao da se muzički ispromoviše. Međutim , krenuo je u drugom smjeru , i popularost je stekao tako što je javno pred milionima gledalaca prevario svoju tadašnju suprugu. Poznato je da je Sloba tada bio u braku sa stjuardesom Kijom Kockar koju je prevario sa mladom Lunom Đogani, i tada je Sloba izazvao veliki medijski bum , i svi su pisali samo o njemu i njegovoj prevari.

 

 

Sloba je dobro iskoistio slav koju je stekao u rijalitiju, pa je nedugo nakon izlaska snimio nekoliko pjesama , koje su postale veoma popularne , itako je njegova estradna karijera krenula uzlaznom putanjom . Sloba je vrlo česta tema u medijima zbog svog ljubavnog života. Poznato je da je on sada u braku sa Jeleno Đuričaninom Radovanović , sa kojom je nedavno dobio sina Damjana.

 

 

Kako je poznato Jelena je prije Slobe bila u braku iz kojeg ima dvoje djece , i nije sklona eksponiranju u medijima. Prema pisanju rojnih medija , Jelena je napadnuta od strane bivšeg supruga , a zatim je odvezena u bolnicu gde je hospitalizovana.Kako doznajemo , bivši muž je došao da preuzme zajedničku djecu priliko čega je došlo do fizičkog kontakta , prilikom kojeg je Jelena zadobila tjelesne povrede. Jelena je u bolnicu dovezena u pratnji njenog oca i sestre. Jelena je napisala da je istina da je napadnuta , ali da trenutno nije u stanju da komentariše ništa.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here