Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić , je vlasniku Pink Media Group , Željku Mitrović , predložio da ukine emitovanje rijaliti programa Zadruga, jer građai Srbije smatraju kako se u rijalitiju promovišu stralete i kriminalci , te kako to ne ostavlja dobar utisak na mlađu populaciju , a vođeni su tragedijom koja je 3.maja pogodila Srbiju.

 

 

Rijaliti pogram Zadruga je već šestu sezonu jedan od najgledanijih programa na ružičastoj televiziji. Međutim , evidentno je da se u pomenutom rijalitiju svakodnevno propagira nasilje , s tim su građani saglasni da to više ne treba da se emituje , s obzirom da pristup programu imaju sve dobne granice , i na neki način su rijaliti povezali sa ubistvom 20 osoba , koje se početkom mjeseca dogodio.

 

 

Stoga , Mitrović je odlučio da se prekida emitovanje Zadruge , te da će se finale održati u naerdnih deset dana. Naime , Lepi Mića je o ovome pričao još prije više od mjesec dana. Odnosno on je govorio kako bi se rijaliti Zadruga mogla ukinuti , a takmičari mu to nisu vjerovali.

Posebno je šokian bio glavna zvijezda rijalitija Zvezdan Slavinić, koji je osuđivani ubica i čovjek koji je veoma agresivan što je više puta pokazao. Naime Zvezdan je početkom aprila tokom jednog razgovora rekao da jedva čeka finale Zadruge , a Lepi Mića mu je odgovorio da to neće ni dočekati . Slavinić mu je rekao da ga ne razumije te ga pitao gdje će onda takmičari. Miljan Vračević je rekao da Mića sigurno nešto zna , s obzirom da je izlazio sa imanja išao je zubaru i vjerovatno je tom prilikom nešto vidio ili čuo . Zvezdanu sigurno neće biti nimalo drago što se ukida ijaliti , s obzirom da je više puta rekao da želi da učestvuje i u narednim sezonama.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here