U nastavku dnaašnjeg članka dotaći ćemo se jednog od najpoznatijih pevača današnjice , a koji pripada starijoj generaciji. On je neko ko svakako svoju pubiku uveseljava vanvremenskim hitovima na način na koji to samo on ume . Iako je , kako smo istakli , vanserijska zvezda , ipak je neko ko se e pojavljuje mnogo u javnosti u poslednje vreme , pa je tako nedavno u emisiji Premijera vikend specijal otvorio dušu , pa govorio o raznim temama.

On je se tom prilikom dotakao detinjjstva , te rekao da je već tada znao čime će se baviti u budućnosti , pa je pričao i o najbolnijem trenutku u svom životu , a to je onda kada je ostao bez brata koji je na stradao u saobraćajnoj ne sreći , te je govorio o svojoj karijeri, svojim kolegama, a dotakao se i svoje neostvarene želje, a to je svakako što se on nije ostvario kao otac.

Jašar je na samom početku rekao: “Mlad sam se oženio, bila je to velika ljubav. Zaista volim decu, trudili smo se, ali nije nam bilo suđeno. Sada smo možda u procesu usvajanja, ali obavestiću vas o svemu kada dođe vreme. To je jedina stvar koju nisam uspeo da ostvarim u životu”, rekao je on pa je dodao: “Na brak smo se odlučili jer su je mediji stalno zvali „nevenčanom suprugom“. Ali, ako postoji ljubav, meni papir ništa ne znači. Imali smo neko slobodno vreme, pa sam rekao hajde da se venčamo. Nismo pravili svadbu jer sam toliko svadbi otpevao da mi je to dosadilo. Samo smo napravili ručak.” Ostatak ovde. 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here