Proteklih mjeseci poznati voditelj Ognjen Amidžić je u centru medijske pažnje , a razlog tome je njegova nova veza sa mlađom kolegicom Minom Naumović. Naime , kada je Ognjen prošle godine objavio da se razvodi od supruge Danijele Dimitrovske , javnost je bila u blagom šoku , jer su ih svi smatrali za jedan od najskladnijih parova na domaćo javnoj sceni.

 

 

Međutim kada se saznao da je Ognjen u vezi sa 17.godina mlađom Minom , mnogi su smatrali da je upravo ona razlog njihovog razvoda Poznato je da Mina u Ognjenovoj zabavnoj emisiji AmiG Show ima svoj segment pod nazivom Pazi Mina , u kojem gostima postavlja razna škakljiva pitanja. Iako su mnogi osudili njihovu vezu , to njih nije doticalo , tako da su Ognjen i Mina nastavili da uživaju u svojoj ljubavi, a kako prenose Ognjenove komšije oni već i žive zajedno.

 

 

Njih dvoje koiste svaki slobodan trenutak kako bi ga zajedno proveli , te tako putuju na razne romantične destinacije, a na društvenim mrežama redovno kače fotografije i snimke. Tako se može primjetiti da su oni baš zaljubljeni što je i sam voditelj priznao.

Kako su priznali da su u vezi oni su glavna tema na društvenim mrežama, pa se tako vrlo često komentariše i Minin izgled. Na jednoj fotografiji na kojoj je Mina pozirala sama , ispod su uslijedli komentari , a jedan je glasio: “Ti si toliko lijepa da Ognjen ne zna šta ga je snašlo.” , a Ognjen je ispod kratko prokomentaisao “Istina”, što dalje procesuira da je voditelj zaljubljen do ušiju , te da uživa u novoj ljubavi .

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here