Naša javna scena je poprilično zanimljiva , a sve jer su životi poznatih itekako potkani brojnim dešavanjima , pa je uvek javnost volela da bude okupirana zanimljivotima iz njihovih života . Tako ćermo danas da progovorimo o Mariji Veljković , a vest o razvodu , pre vviše od godinu dan aizazvao je haos kako u meijima , tako i u javn0osti . Svi su ostali u šoku kada su čuli da se rastaje jedan od najskladnijih parova sa naše javnee scene , a koji ima i troje naslednika .

Međutim , iako voditeljka nije želelela o ovoj temi da preterano govori , špekulisalo je se d aje bivši suprug Marije Veljković , Milan Milovanović , većinski krivac za raspad porodice. Da su te sumnje bar delimično istinite, te da voditeljka pripada redu razočaranih i povređenih bivših žena, govori njen najnoviji post, na “Instagramu”. Reč je, naime, o izjavi Kejt Blanšet koju je ona u celosti prenela:

– Povređena sam jednom vrlo gadno i iako je se moja spoljašnjost oporavila, moje unutrašnje biće nikad nije – objavila je Veljkovićeva uz komentar “Boginja”. Naime ,m nema sumnje da je izjava opve američke glumice pogodila voditeljku ,a koja je se zasigurno u svakom zarezu prpeoznala. Naime ,ona danas uživa u ljubavi sa glumcem Rastkom Jankovićem, a uprkos tome očigledno prošlost nije u stanju da zaboravi. Vaša mišljenja o ovoj temi , ali i ovoj voditeljki možete da ostavite u komentar. 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here