U nastavku današnjeg članka govorit ćemo o popularnoj pevačici Ceci Ražnatović , a koja je dugi niz godina pprisutna na našoj javnojh sceni . Naime , ona je jedna od pevačica koju obožvaju i mladi i stariji , te iza sebe ima ogromnu karijeru koja traje dugi niz godina , te koja je potkana brojnim hitovima . Iz braka sa po kojnim Arkanom ima dvoje dece , Veljka i Anastasiju , a koji su danas odrasli ljudi.

Međutim, jučer je javnost potreslo saznanje da će se pevačica morala podvrgnuti operativnom zahvatu , a sve jer jer je se njeno zdravstveno stanje zbog zdravstvenog problema narušilo. Tako su fotografije ove dobro poznate srpske pevačica osvanule na društvenim mrežama , te su brojni portali ispratili situaciju . Naime , od nedavno se snima pevačicin rijaliti program , a gde je ona upraavo i progovorila o zdravstvenom problemu , te je otkrila da će ići na operaciju.

Dakle , na fotografijama koje smo imali priliku da vidimo kako je medicisko osoblje priprema za samu operaciju ,a prema izrazu njenog lica jasno je da nema straha. “Najmanje ćemo 12 dana tamo ostati. Rekao mi je doktor da će operacija trajati 6 sati, da je to standard za tu intervenciju. Ja moram da idem na tu operaciju, da li sada ili za dva meseca, ja moram da idem. Znam da operacija traje, ali ja želim da rešim to i da se osećam dobro u svojoj koži” – izjavila je tada jedna od najpopularnijih zvijezdi na našoj javnoj sceni.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here