Dea Đurđević, popularna voditeljka televizije Pink, nedavno je postala kuma maloj bebi koja je nedavno rođena u obitelji Mašana Lekića i Kristine Nikolić. Ova sretna vijest razveselila je Dee, koja se zavjetovala da će zaštititi i brinuti se o toj bebi te joj omogućiti mnoge stvari koje će dijeliti s njom kao kuma. Dein izraženi entuzijazam i želja da se brine o maloj bebi su očigledni, a sudeći po njezinim riječima, planira biti odana i brižna kuma.

Dea Đurđević je poznata po svom prisustvu na društvenim mrežama gdje često dijeli djeliće iz svog privatnog života s pratiteljima. Nedavno je putem Instagrama podijelila fotografiju na kojoj drži bebu i izrazila svoju radost zbog uloge kume. Ova objava privukla je pažnju njezinih pratitelja i obožavatelja koji su izrazili podršku i čestitali joj na novoj ulozi.

Osim toga, Dea Đurđević i njezin partner Mladen Mijatović slove za jedan od najkompatibilnijih parova u domaćoj javnosti. Njihova ljubav opstala je unatoč brojnim preprekama, a nedavno su zajedno proveli odmor u Španjolskoj, gdje su uživali u ljepoti Costa Dorade i posjetili gradove poput Tarragone i Barcelone. Deine objave s putovanja oduševile su njezine pratitelje, a njezina ljubav prema moru i ljepotama Španjolske bila je jasno vidljiva.

Dea Đurđević ostaje popularna medijska ličnost s velikim brojem obožavatelja, a njezina sreća zbog uloge kume i ljubav prema partneru Mladenu Mijatoviću često su tema njezinih objava na društvenim mrežama. Društvene mreže su danas veliki izvor informacija i često se prve informacije tamo i dobiju, čak prije novinara. Ali ipak tačnost tih informacija ipak nije uvijek prava.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here