Jedna od najpoznatijih pjevačica kako u Srbiji , tako i na Balkanu je svakako Marija Šerifović . Niame , ona ima veliki broj fanova a mnogi je vole zbog njenog oštrog jezika , i što uvijek kaže sve što misli. Marija Šerifović je sa svojim fanovima podijelila informaciju kako joj je stigao nalog za privođenje.

 

 

Naime , pjevačica je ovu informaciju podijelila na svom You Tube profilu. Poznato je da je Marija nedavno bila na dva putovanja , a po povratku u Srbiju dočekala ju je veoma nezgodna situacija . Riječ je o tome da je na njenu adresu stigao nalog za privođenje, a ni sama pjevačica ne zna razlog , kao niti o čemu se tu radi.

 

 

Marija je ispričala da je dobila informaciju iz MUP-a , te da e od izvjesnog suda stigao nalog za njeno privođenje . Marija je naglasila da je ona savjestan i odgovoran vozač , osim što ponekad zaboravi da veže pojas kad snima vlogove , jer joj je teško držati mjenjač i volan , a nikakvih drugih prekršaja nema . Marija je također istakla da nikad nije pravila probleme , te što je starija to sve sporije vozi i uživa u takvoj vožnji, čak i da joj sviraju ona ne stišće gas . Nakon što je izašla iz suda Marija se ponovo obraatila svojj publici te rekla koji je razlog njenog privođenja.

 

 

Marija je rekla da se divno provela 10-15 minuta u sudu , te da je to mnogo posla nizašta , očigledno ništa ozbiljno nije. Šta vi mislite o čemu je riječ , zbog čega je Marija 15 minuta provela u Sudu ?

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here