Iznenadna smrt legendarnog pjevača narodne muzike, koja se dogodila prije tri godine u Njemačkoj, šokirala je javnost i ostavila porodicu, suprugu Gordanu, sina Mihajla te kćerke Ildu i Sanelu, u dubokoj tuzi. Fanovi su se u danima koji su uslijedili opraštali od voljenog pjevača na društvenim mrežama, a vijest o njegovoj tragičnoj smrti obavila je atmosferu crninom.

Nakon Šabanove smrti, Ivona Neganović, poznata kao Cuca, se oglasila javno. Mlada pjevačica je tvrdila da je bila u vezi s Šabanom i da je on otac njenog četverogodišnjeg sina. Njeni tvrdnji su našli pristalice, posebno nakon što su mediji objavili nekoliko fotografija koje su prikazivale Cuču i Šabana u prisnom zagrljaju, čak i ljubljenju.

S obzirom na to da je Cuca znatno mlađa od Šabana, mnogi su se zapitali o istinitosti njenih tvrdnji. Neki od Šabanovih prijatelja su tvrdili da je bilo nevjerojatno da bi Šaban rizikovao svoj brak s Gordanom zbog afera, s obzirom na to koliko ga je volio. Postojao je argument da bi Goca odmah zatražila razvod čim bi saznala za bilo kakvu aferu. S druge strane, dio javnosti je podržavao Cučine tvrdnje, ističući da je pružila i detalje o Šabanovom domu u Krčedinu, koje nije mogla znati osim ako stvarno nije bila tamo.

Cuca je također otkrila da je bila meta Gocinih prijetnji i telefonskih uznemiravanja. U jednom javnom izlaganju, Goca je čak izjavila da se ona i Šaban nikada neće razvesti i da nikada neće napustiti njihovu kuću, iznoseći izjavu koja se činila kao upućena prema Cuca. Ova situacija je izazvala žestoke rasprave i kontroverze u javnosti, dok su mnogi pokušavali razlučiti istinu između ovih tvrdnji.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here