Milena Ćeranić i Amel Ćeman Ćemo su dugogodišnji najbolji prijatelji koji su često zajedno na putovanjima. Nedavno su posetili Solun, a nakon toga su odlučili da deo svog odmora provedu zajedno. Ćemo je krenuo u Grčku nekoliko dana pre Milene. On je boravio na prelepom ostrvu Tasos, gde je čak i pevao na jednoj grčko-srpskoj svadbi. Milena se sa kumom Nenom i nekoliko prijatelja spustila do Pefkohorija na Halkidikiju, a Ćemo se njima pridružio pre dva dana.

Naš paparaco je slučajno bio na istom mestu, u istom lokalu gde su pevači uživali u večeri sa svojim društvom. Sedeli su zajedno, razmenjivali priče i doživljaje, a Milena je kumi pokazivala nešto na svom telefonu.

Inače, saznali smo da oboje vole Pefkohori i gotovo svake godine provode nekoliko dana u istom društvu, što im je postalo prava tradicija. Međutim, njih očekuje naporna sezona u Srbiji, pa će se za nekoliko dana vratiti kući. Milena Ćeranić i Ćemo su primer prave prijateljske veze koja traje godinama, a njihova sreća i opuštenost na odmoru jasno pokazuju koliko uživaju u zajedničkom društvu. Sigurno će se vratiti sa puno lepih uspomena i energije koju će uneti u svoju buduću radnu sezonu.

Milena Ćeranić, osim što je poznata pevačica, takođe je poznata po tome da izuzetno ceni svoju privatnost. Iako je često prisutna na estradnoj sceni i ima brojne obožavaoce, ona se trudi da održi granicu između svog javnog i privatnog života. Milena je ostvarila značajan uspeh u muzičkoj industriji, sa velikim brojem hitova i albuma. Njena harizmatična scenska pojava i prepoznatljiv vokal osvojili su srca mnogih fanova širom regiona. Međutim, i pored svoje popularnosti, Milena je uvek bila svesna važnosti čuvanja privatnosti i održavanja zdrave ravnoteže između poslovnog i ličnog života.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here