Poznata srpska pjevačica Nataša Beklvalac , ima dvije sestre , Draganu i Kristinu , koje se rijetko eksponiraju u javnosti , ali fanovi popularne pjevačice su itekako zainteresirani za njih. Naime , Dragana je nedavno objavila post , iako to ne radi često , i čestitala rođendan ćerki Sari Šekularac , koja je poznatija pod nadimkom Zoi.

 

 

Dragana je također napisala kako je teško podnijela porođaj sa Zoi . Dodala je još da joj je porođaj krenuo u avionu , te da je svoju kćerkicu na svijet donijea u Bugarsko. Natašina sestra je također priznala , da su joj ljekari tada ustanovili tešku dijagnozu.

 

 

Dragana je rodila 11.04.1999. kako je porođaj krenuo u avionu , hitno su sletjeli. Dragana je rekla da je ovaj period bio za nju i najteži . už joj je tada bio u vojsci , a ona je sa svojom majkom i sestrama otišla u Loveč , jer im je tata tamo bio fudbalski trener. Međutim porođaj je krenuo u avionu , sletjeli su i hitno je porodili , ostala je sama među nepoznatim ljudima , nije znala jezik . Dragana je bukvalno umirala od bolova , i u vom tom bolu joj saopšte kako ima tumor pankreasa . U svemu tome beba Sara je bila dobro što je najvažnije , a ragana je pala u postporođajnu depresiju. Nakon dvije sedmice prihvatila je bebu i tada je krenuo njen rolerkoster sa Zoi . Dragana posebno voli kod Zoi što je svoja , što uradi onomšto naumi, takvu čestitku je i napisala . “Bilo je teško , ali sam danas ponosna majka jedne samostalne , hrabre i inteligentne djevojke , jedne velike umjetničke duše, prvenstveno ispravne i jake žene. Volim te hrabra moja djevojčice oi uvijek ću biti uz tebe , sa tobom i iza tebe , dok dišem .” Napisala je Dragana .

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here