Žene koje traže luksuzan i raskošan život , mogu ga pronaći u Dubaiju . Naime , bogati šeici ispunjavaju sve mladalačke želje . Međutim , šta se dešava poslije , nakon što se ostvare sve želje , ispričala je Linda Andrade (23) , koja je domaćica iz Dubaija, i koja je odlučila javno da progovori o ovoj temi.

 

 

Naime , ona je ispričala kako ju je razbijesnilo kada joj je suprug milioner , uplatio pozamašnu svotu novca na njen račun , umjesto da joj kupi nešto opipljivo , što će joj ostati kao lijepa uspomena. Linda je odlučila da snimi video klip , i na taj način pokaže svoj ekstravagadni život u Dubaiju. Ona je objasnila kako joj njen surug koji ima veliko bogastvo dozvoljava da ona nevno potroši više od 2300 eura samo na tretmane noktiju , i čak 7 miliona dijamantnih nakita. Linda je rekla da ona nikada nije platila račun u restoranu , te ismijava ideju da nekada treba podijeliti račun sa bračnim partnerom.

 

 

Linda e otkrila kako njen suprug zarađuje oko 150.000 eura mjesečno , te ona ima mjesečnu naknadu , i troši na šta hoće i kako hoće. Linda je rekla kako ona nebi znala platiti ni stanarinu , jer nikada nije platila račun. Njen raskošni životni stil potaknuo je mnoge rasprave na društvenim mrežama , a mnogi su pisali kako je ona zarobljena , da muž kontroliše svaki njen korak , te da joj je taj ogroman novac koji ima , jedini izvor sreće. Iako uživa u luksuzu , mnogi se ne bi mijenjali za taj način života , te da je to čisto ropstvo . Lindin način života se ne sviđa njenim roditeljima , međutim ona čvrsto ostaje pri svojoj odluci , i ne želi odustati od puta koji je izabrala.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here