Ppularna pjevačica narodne muzik , Zorica Brunclik je na estradi već skoro pola vijeka . Zorica je napravila veoma uspješnu karijeru , a otpjevala je veliki broj hirova koji su i danas veoma slušani . Pored njene karijere koju je javnost pomno pratila , jako zanimljiv je bio i njen privatni život , koji je na početku karijere bio veoma buran . Poslije se Zorica skrasila sa harmonikašem Kemišom i sada je s njim već 30 .godina.

 

Poznato je da je Zorica prije Kemiša imala brak , sa harmonikašem Ljubom Kešeljom , u kojem su dobili kćerku Miljanu . Međutim , Zorica i Ljuba su se rastali , i nisu ostali u baš dobim odnosima nakon razvoda . Razlog razvoda je bio taj što se Ljubino ponašanje prema Zorici promijenilo , odmah nakon rođenja njihove kćeri , i tada j prestao da je voli , iako je on tvrdio suprotno , i on sada Zoricu krivi što ne viđa svoju kćerku , i što s njom nema nikakav kontakt.

 

 

 

Ljuba je istakao da je s Miljanom imao kontakt do njene 18.godine ,redovno su se čuli , oa je dolazila kod njega , i čak ga je pozvala na proslavu svoje punoljetosti , ali nakon toga je Miljana prekinula svaki kontakt sa ocem , iako ju je on zvao bezbroj puta.On je čuo da Zorica okolo priča kako Miljana i njegova druga ćerka koju je dobio sa Senom Ordagić nisu sestre. Ljuba je rekao da sa Zoricom nema nikakav kontakt , kako je ona prepredena i namazana , i da je uspijela i kćerku da okrene protiv njega. Međutim , da su nekada bili sretan par , svjedoči i jedna fotografija iz njihove mladosti.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here