Domaćoj javnosti je poznato odavno da poznati pjevač Dragan Kojić Keba ima vanbračnu kćerku Inu ,koju je dobio u vanbračnoj vezi sa tekstopiscem Ljiljanom Jevremovićem . Međutim , Keba nikada nije želio da prizna kćerku , da joj da prezime . Odbacili su je kako on , tako i njegova porodica. Iako Keba redovno plaća alimentaciju u iznosu od 150 eura , za koju Ljiljana smatra da je mala , ako se uzmu u obzir desetine hiljada dolara koje pjevač mjesečno zarađuje .

 

 

Ljiljana je jednom prilikom istakla da Keba sa kćerkom Inom nema apsolutno nikakav kontakt , osim što joj sakog određenog datuma u mjesecu uplaćuje 150 eura . Ni dan ranije , ni dan kasnije , ni dinara više ni manje , kako je Ljiljana ispričala. Istakla je još da se ona tu povukla te da on to radi neovisno na nju , odnosno taj iznos je sud naložio , pa tako da se ništa tu ne može . Prvi iznos je bio do sedme godine , drugi od sedme do srednje škole , i sada treći od srednje škole i dok studira . To se nikada nije poravnalo , rekla je Ljiljana, te istakla kako ima dokument koji potvrđuje da je Keba u jednom mjesecu zaradio 80.000 dolara , a svojoj kćerci plaća alimentaciju os 150 eura .

 

 

-Njegova bruka i sramota, nije što je zao već što je takav . Ovo mi je već u 21.vijeku malo čudno. On je pokazao da je zao . Pokušao je da me zastraši i sa buarskom mafijom. Tada sam na sudu istjerala pravdu i dugo vukla psihičke posljedice zbog toga stresa. Ja nisam zlopamtilo , te kada bi mi se Keba sada obratio za pjesmu da mu napišem , ja bi to učinila.-

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here