Voditeljica poznate emisije Praktična žena , Nataša Pavlović , kako bi izgledala što privlačnije podvrgava se raznim zahvatama ljepote , a neke od njih svakodnevno prakticira sama kod kuće . Kako je voditejica objasnila jutarnji i večernji režim koji je uspiješan ali nije dovoljan . Boja kože s vremenom postaje manje intenzivna , u tom stanju se i bore brže pojavljuju , te se bivša manekenka usmjerila na ekstremnije tretmane i sve u cilju očuvanja mladolikog izgleda.

 

 

 

Estetske intervenicije Nataše Pvlović su česta tema njene emisije pa i društvenih mreža putem kojih ona pokušava da na prirodan način njegu približi damama. Ona vrlo često daje savjete za pripremu maski od voća i povrća , tako da daju najbolji efekat , istovremeno voditeljica umije da se zaputi u Beauty centa i sa kozmetičkog stola sve Instagramerima dočara , što je učinila i danas.

 

 

Nataša ima svoj omiljeni beauty salon u kojem se godinama unazad njeguje , a doktorica zadužena za tretmane i ljepotu klijentkinja u svoj centar je uvela najnoviji tretman bza podmlađivanj kože , odnosno očuvanje vode , elastičnosti i jedrine koži lica , što doprinosi sjaju kože. Naime , rieč je o EM face proceduri koja je vrlo zastupljena u svijetu , a bazirana je na radiotalasima koje stimulišu mišiće . Mnogima se dopadaju estetske korekcije Nataše Pavlović , naročito damama koje vole prirodnije tretmane , a ovaj je to.-Njprirodniji tretman lica koji sam našla kod moje Brankice – Napisala je Nataša ispod fotografije na kojoj pozira prikačena za mašinu koja će učiniti da ona još ljepše izgleda. Fotografije je objavila na društvenoj mreži Instagram , i naišla na pozitivne komentare ispod objave.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here