Kako doznajemo Crnogorska policija traga za ženskom osobom koja je 12.aprila koristeći falsifikovane dokumente od klijntkinje “Lovćen banke” sa njenog računa podigla čak 1,3 miliona eura. Kko mediji doznaju , iz te bankarske institucije dan kasnije su obavjestili policiju , kada je žena M.O. reka da ona nije zahtjevala da joj se isplati novac koi je čuvala u banci.

 

 

Iz policije stižu podaci , da je novac dat ženi , koja je imala falsifikovan dokument , tačnije ličnu kartu od M.O , koju je priložila . Prevarantkinja je dan prije najavila da će podići svu ušteđevinu iz filijale banke u Herceg Novom , a iz banke su je s obzirom da se radi o velikom iznosu obavjestili kada da dođe.

 

 

Prevarantkinja je dan kasnije u banku došla sa ruksakom , uzela novac i potom izašla. Kada su spisi poslati centrali banke u Podgorici , tada je i otkriveno da je riječ o prevari. Banka je kontaktirala klijentkinju koja im je saopštila da duže od godinu dana nije dolazila u Crnu Goru. Tužilac je izdao nalog da se poduzmu mjere i radnje na identifikovanju NN osobe koja je počinila ovu prevaru. Snimci sa nadzornih kamera su uzeti , a na njima se asno vidi lice počinioca ovog kazneog djela. Prema navodima policije , i u Lovćen banci se sprovodi interna istraga , a iz banke su saopštili da je NN lice sa falsifikovanim dokumentom počinilo prevarnu radnju na štetu njihovog klijenta. Sve mjere su preduzete da se oštećeni kijent zaštiti , uz napomenu da se radi o izolovanom slučaju koji je pokriven polisom osiguranja i koji ne može uticati na redovno funkcionisanje banke.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here