Aleksandra Vasković, supruga Bojana Vaskovića, poznatog pevača iz “Leksington benda”, je napustila vrelu asfaltiranu atmosferu Beograda i zaronila u znatno prijatnije okruženje. Trenutno uživa sa svojom porodicom na letovanju u Bristu, malom mestu na jugu Makarskog primorja.

“Pokušaj stvaranja savršene porodične razglednice sa letovanja je prošao kroz manji nervni slom, ali na kraju smo ipak nešto uhvatili. Ispričavam se svima koje smo uznemirili svojim traganjem za mirnim trenucima zalaska sunca. Velika zahvalnost ide našim dragim prijateljima koji su se trudili da nas smeste u kadar”, šaljivo je napisala Aleksandra na Instagramu. “Neki trenuci na letovanju izgledaju potpuno drugačije nego što sam zamišljala, ali i dalje se pripremam u skladu sa svojim maštanjem (ili bolje rečeno, nespremna sam!). Pitanje je hoću li ikada naučiti iz iskustva ili duboko u sebi čeznem za iznenadnim posetom nekom plažnom baru. To ostavljam univerzumu da odluči. U svakom slučaju, bilo je sjajno uplivati u ovu filmsku avanturu. A kako ste vi?”, dodala je duhovito.

Na Instagramu je podelila i nekoliko fotografija na kojima pozira u kupaćem kostimu, a brzo su stigli pozitivni komentari koji hvale njen prirodan izgled. “Ovo je pravi izgled žene! Daleko od tih avetinja danas”, “Svaka čast! Konačno da vidimo pravu ženu sa lepom figurom i pravom ženskom energijom. Bravo još jednom”, “Ova žena nema mane. Divna majka, pametna, bez kompleksa i zavisti, živi svoj život i uživa”, samo su neki od komentara koji su pristizali.

Njeno posvećivanje sebi i svom izgledu jasno je vidljivo iz njenih objava na društvenim mrežama. Aleksandra Vasković pokazuje da drži do sebe i svoje dobrobiti, ne samo fizički već i emotivno. Kroz svoje slike i poruke, ona promoviše pozitivan odnos prema sebi, inspirišući druge da se osećaju samopouzdano i zadovoljno u svojoj koži. Njen prirodan izgled, bez previše retuširanja i filtera, ističe njenu autentičnost i prihvatanje sopstvenih karakteristika. Svesna je važnosti samoljubavi i brige o sebi, što se reflektuje kroz njeno opušteno i iskreno prisustvo na društvenim mrežama.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here