Najpoznatija folk pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović je posljednjih mjesec dana glavna tema u medijima. Naime , ona je nedavno postala baka po drugi put , kada je njena snaha Bogdana na svijet donijela još jednog dječaka , kojem su roditelji dali ime Krstan. Nedugo , zatim saznajemo da će pjevačica na jeesen postati baka i po treći put , a sada će joj unuče podariti njena kćerka Anastasija koja je nedavno otkrila da je u petom mjesecu trudnoće.

 

 

Ceca je izgradila zavidnu karijeru , koja je uzlaznom putanjom krenula, kada se pjevačica udala za Željka Ražnatovića , koji je u devedesetim bio jedan od najpopularnijih ljudi u Srbiji , s obzirom da je bio pripadnik kriminalnog klana , poznavao je mnoge ljude , pa su u to vrijeme na radiju se samo vrtile Cecine pjesme , i tako su postale hitovi , koji se i danas rado slušaju.

 

 

Nakon što joj je suprug ubijen , Ceca se posvetila svojoj djeci , njihovom vaspitanju , kao i karijeri , te je javnost nije mogla vidjeti sa nekim drugim muškarcem . Naime , prije dvije godine , Ceca je priznala javno da je ušla u emotivnu vezu sa Bogdanom Srejovićem , međutim , veza je bila kratkog vijeka. Nedavno je Ceca u svom Showu , Ceca i djeca , koji se prikazuje na Blic televiziji ispričala jednu šalu koju je priredila svom prijatelju Sretenu Radoviću. Naime , ona je njemu pred velikim koncertom koji je imala na Ušću saopštila da je u drugom stanju , te da nosi blizance. On joj je čestitao jer je mislio da je istina , te je pitao šta će da rade , a Ceca je rekla da će poslije koncerta otići na Kipar , i da će se tamo poroditi , pa se nakon poroda vratiti u Srbiju. Tek kada je vidjela da je Sreten ozbiljno povjerovao ,pjevačica je rekla da se šali.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here