• Samo četiri dana prije završetka reality showa “Elita” ovozemaljski sukob konačno je došao do vrhunca. Aneli Ahmić digla je glas na Anđelu Šparavalo i Bojanu Pavlović optužujući ih da su im uzele cigarete.

Odbijajući udovoljiti njezinim zahtjevima, jasno su dali do znanja da imaju jedan zahtjev. Poklonici reality serije “Elita” dobro znaju da sukobi ne eskaliraju zbog osnovnih potrepština poput hrane i vode, već zbog prisutnosti ili odsutnosti cigareta.

Bojana je ljutito uzviknula kako je svejedno čija je kutija, da će je dati Aneli zbog njenog bezobrazluka. Aneli je u stanju histerije vrištala i optuživala Bojanu da joj je ukrala cigarete. Bojana je uzvratila vulgarnim vrijeđanjem, nazvavši Aneli šizofrenicom i ponudivši joj dva prsta da puši.

Tonom punim frustracije, odgovorila je Ahmićeva, izrazivši nevjericu u njihovu očitu neinteligenciju. Kako bi spriječili potencijalnu svađu, u “Elitu” je brzo intervenirala zaštitarska ekipa. Podsjećamo, reality show “Elita” započeo je 2. septembra 2023. godine, a 56 sudionika ušlo je na imanje u Šimanovcima i upustilo se u žestoku borbu za cijenjenu nagradu Big Bossa.

  • Od početka, oko 73 sudionika proputovalo je imanjem Šimanovci i Bijelom kućom, proživjelo deset intenzivnih mjeseci ispunjenih izazovima, emocijama, druženjem, usponima i padovima ljubavi, a sada se bliži dugo očekivani trenutak – visoko iščekivano veliko finale o kojem sanja svaki Elite natjecatelj.

Kako prenosi Srbijadanas, iščekivano veliko finale zakazano je za 13. maja u 21 sat. tijekom koje će se odrediti pobjednik natjecanja „Elite“. Pojedinac koji dobije najveći broj glasova i nadmaši sve ostale po podršci bit će nagrađen željnom titulom.

https://www.youtube.com/watch?v=g0swMk8tE78

Tijekom proteklih deset mjeseci u potpunosti smo se uživjeli u živote sudionika reality showa “Elita”, proživljavajući njihove radosti, tuge, sukobe i humor zajedno s njima. Njihove zadivljujuće priče i uvjerljive ličnosti ostavile su nas bez teksta, a za samo šest dana konačno ćemo otkriti koji je natjecatelj pobrao najviše simpatija milijunskog gledatelja Televizije Pink.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here