Kasondra Reynolds, stanovnica Kalifornije, doživjela je tešku životnu nepredvidivost kada je izgubila svog voljenog supruga u tragičnom događaju. Njihova desetogodišnja bračna veza i troje djece nisu mogli sprečiti bol koji je uslijedio nakon neočekivane smrti. Njena priča je duboko dirnula mnoge i podsjeća nas na krhkost ljudskog života i važnost svakog trenutka provedenog s voljenima. Njihova svakodnevna rutina i sretan brak iz temelja su uzdrmani kobnog 5. veljače 2011. godine. Tog jutra je Kasondra probuđena uz strašne zvukove. Njen suprug, John Reynolds, borio se za dah u krevetu pokraj nje. U panici, Kasondra je pružila hitnu prvu pomoć sve dok nije stigla hitna medicinska pomoć. Nažalost, nije bilo dovoljno vremena da se spasi život njenog supruga.

Liječnički pregledi nakon što je John prevezen u bolnicu donijeli su šokantno otkriće: njegova razina šećera u krvi bila je dramatično visoka. To je imalo fatalne posljedice za njegovo srce. Kasondra je saznala da je prekomjerna konzumacija energetskih pića igrala ključnu ulogu u ovom tragičnom događaju. Čak i samo jedno piće dnevno moglo je poremetiti ritam srca i dovesti do ovakvih posljedica. Saznala je da je John te večeri popio čak tri energetska pića.

Nakon nekoliko teških dana, medicinski tim je morao obavijestiti Kasondru o neizbježnom. Mozak njenog supruga nije pokazivao znakove aktivnosti. Suočena s boli i tugom, Kasondra je donijela neizmjerno tešku odluku – isključiti uređaje koji su ga održavali na životu. Bio je to trenutak koji će zauvijek ostati urezan u njenom sjećanju.

Nakon gubitka, Kasondra je odlučila podići svijest o opasnostima koje dolaze s konzumacijom energetskih pića. Njena priča postala je snažno upozorenje o tome kako male odluke u svakodnevnom životu mogu imati dalekosežne posljedice. Njena misija je da spriječi da drugi dožive sličnu tragediju i da se zauvijek sjećaju svojih voljenih s ljubavlju i zdravljem kao prioritetom.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here