Jovana Švonja, poznata kao Đorđević nakon udaje za fudbalera Filipa Đorđevića, od samog početka svoje karijere bila je jedna od najprivlačnijih manekenki koja je svojim izgledom ostavljala malo koga ravnodušnim. Njeno nevjerovatno i izuzetno privlačno lice i radna etika koja je pratila od tinejdžerskih dana doprinijeli su njenim značajnim uspjesima u svijetu modelinga. Iako dolazi iz ugledne porodice, Jovana nije bila privilegirana u životu, a malo ljudi zna da je njen prvi posao bio na očevom benzinskom pumpi, gdje je sa samo 15 godina brisala stakla na automobilima ali i radila sve ostalo.

 

 

Ovu informaciju je jednom prilikom podijelila na Twitteru.Jovana Švonja je u drugom stanju, po treći put! Manekenka, supruga fudbalera Filipa Đorđevića, podijelila je sretnu vijest o svojoj poodmakloj trudnoći na društvenim mrežama. Jovana je objavila sliku s fotosnimanja, pozirajući u uskoj, dugoj haljini koja je naglašavala njen trudnički stomak. Ova manekenka, već majka dvoje djece s fudbalerom, sada očekuje i njihovo treće dijete.2010. godine mediji su izvještavali o incidentu u kojem se manekenka našla, tvrdeći da je pokušala izvršiti samoubilački skok sa mosta Duga u Novom Sadu nakon svađe s tadašnjim dečkom.

 

 

Kasnije je demantirala te tvrdnje, tvrdeći da se radilo o nesreći, a ne namjernom činu. Sjetimo se, 2012. godine, Jovana Švonja doživjela je nezgodu tokom snimanja spota, upadajući u vodu temperature od 90 stepeni. Pretrpjela je opekline na pedeset posto tijela i izgubila kosu. Na sreću, njen brat je brzo reagirao. U bolnici je provela tri nedjelje, a ističe da nije dopustila da traumatični događaj ostavi trajne posljedice, izvještava Blic.

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here