Poslednjih dana, mediji su usredsređeni na popularnu pevačicu Anu Nikolić. Neočekivano, Ana je na svom Instagram profilu objavila fotografiju svog novog partnera, što je iznenadilo mnoge. Međutim, kako se ispostavilo, veza između njih nije bila vernija ili odana, što je dovelo do njihovog razlaza. Pored toga, Ana Nikolić je uputila nekoliko smernica svojim obožavaocima, pozivajući ih da ne prate njen primer.

Dok sam razmišljao, poželeo sam da postoji tablet koji bi selektivno mogao izbrisati sećanja koja više nemaju svrhu. Iako je ideja vaskrsenja i večnog života primamljiva, osoba na slici tvrdila je da je prošla bogoslovsku školu, ali njen razgovor je sugerisao suprotno. Iako se osećam glupo i povređeno što sam bila vernija nekome ko nije uzvratio tu vernost, osećam se utešno znajući da sam donela ispravnu odluku. Često me optužuju da otvoreno izražavam svoje mišljenje i stavove, čak su me nazivali “narkomanom”. Iako to možda zvuči neobično, donosim odluku da ignorišem njihove kontroverzne poglede na mene.

U svom postu na Instagramu, Ana Nikolić povukla je paralelu između sebe i lika princa Miškina iz romana Fjodora Dostojevskog “Idiot”. Miškin je bio poznat po svojim neobičnim mislima, govoru i postupcima, zbog čega su ga nazvali “Idiotom”. Ana Nikolić je putem Instagrama podelila svoje razmišljanje o svojoj vezi sa novim partnerom. Moram da izrazim kajanje zbog svoje sumnjive prošlosti. Svi mi pravimo greške, ali sa sigurnošću mogu reći da nema premca u tome. Zaljubila sam se u osobu koja ne samo da izmišlja neistine, već i zloupotrebljava moju poverljivu prirodu, iskrenost i način života.

Upravo mi ti kvaliteti sada nedostaju. Osećam se kao da sam se vratila u svoje naivne dane u prvom razredu, gde sam naivno verovala u ljubav, poštenje i dobrotu drugih. Ana je putem Instagrama podelila svoje iskustvo i pružila savete ženama, pozivajući ih da izbegavaju ponavljanje njenih grešaka.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here