Poznatog pevača Milana Stankovića sada možemo videti u potpuno drugačijem svetlu. Naime, Milan je odlučio da privremeno stavi na “stendbaj” svoju muzičku karijeru i posveti se duboko duhovnom putovanju. Ovaj prelazak nije ništa novo, kako je prethodno već pisao Kurir ekskluzivno, Milan se već neko vreme intenzivno posvećuje hrišćanstvu, što uključuje obilazak manastira, učestvovanje u crkvenim predavanjima i slušanje propovedi.

Nedavno je Milan Stanković bio prisutan u manastiru Stanjevići u Crnoj Gori, gde je zajedno sa monasima učestvovao u molitvi i liturgiji. Za ovu priliku, Milan je nosio jednostavnu sivu široku trenerku i crnu široku majicu. Pogled na slike jasno otkriva da je Milan pretrpeo značajne promene u svom izgledu. Sada ima dugu crnu kosu, koja je vezana u rep. Očigledno je da je njegova estetika sada usmerena na duhovni put koji je izabrao.

Ova transformacija nije izolovana pojava. Pre nekog vremena, Kurir je prvi obelodanio Milanovu nameru da postane iskušenik u manastiru Podmaine, smeštenom u Crnoj Gori. Redakcija ovog medija je čak posetila pomenuti manastir, koji se nalazi u blizini Budve. Ova odluka o posvećenju duhovnom životu ukazuje na duboko lično razmišljanje i preispitivanje za Milanom Stankovićem.

U poslednjim godinama, Milan Stanković je izabrao put povlačenja iz javne scene kako bi se intenzivno posvetio svojoj duhovnoj strani. Ova transformacija nije samo fizička, već i emocionalna i duhovna. Bez sumnje, ovaj novi poglavlje u životu Milana Stankovića privlači pažnju javnosti i izaziva različite reakcije. Potez Milana Stankovića da se posveti duhovnom putovanju i privremeno odloži svoju muzičku karijeru ne može proći neprimećeno. Njegova odluka da se posveti hrišćanstvu, obilazi manastire i prati crkvena predavanja nije samo lična promena, već i inspirativan primer za mnoge njegove obožavaoce i druge ljude koji se možda identifikuju sa njegovim putem.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here