Glumci Jovana Stojiljković iz Srbije , i njen kolega iz Hrvatske Goran Bogdan , su jedan od najpoznatijih parova na domaćoj javnoj sceni . Naime , medii jako često pišu o njihovoj turbuentnoj vezi ,kao i o krizama koje par svojevremeno preživi , s obzirom da ive u dva različita grada , i imaju mnogo poslovnih obaveza, te im ostaje jako malo vremena da provedu zajedno.

 

 

Ovaj par je zajedno već preko dvije godine , a svoj privatni život , trude se sakriti od očiju javnosti , pa u nedostatku pravigh informacija mediji špekulišu o njhovom prekidu . Jako rijetko se zajendo pojavljuju u medijima , ali su na društvenim mrežama aktivni i svaka fotografija izaziva veliku pažnju . Glumac se smatra velikim zavodnikom i miljenikom pripadnica ljepšeg spola , a često se pojavljuje u društvu lijepih žena i svi očekuju Jovaninu reakciju kada se takvo nešto desi.

 

 

Na najnovijoj Bogdanovo obavi , glumac se nalazi u društvu glumice Lucije Šerbedžije, a ova slika je podigla veliku prašinu , te izazvala veliki broj komentara . Lucija je nedavno učestvovala u uzikom šou Zvjezde pjevaju , a čak se borila i za prvo mjesto , i pred samo finale podijelila je zanimljiv post i fotografiju na kojoj se nalazi dečko Jovane Stojiljković. Sam Bogdan je njenu objavu podijelio i na svom profilu , iako su njih dvoje poznati kao dobri prijatelji , pojavile su se špekulacije da tu ima nešto više od prijateljstva, te da Jovani neće biti jednostavno kada ovo vidi.Na fotogarfiji je Lucija napisala “Moj Gogi” i stavila nekoliko emotikona srca. Šta vi mislite o ovome ? Pišite nam u komentar.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here