Pjevačica Emina Jahović svoj privatni život , vema dobro krije od očiju javnsti , pa se zbog toga njeni postupci pomno prate , ali pjevačica je jasno dala do znanja da ne želi da iznosi detalje o svom privatnom životu . Naime , zbog toga se o njenom novom romantičnom patenru stalno priča u medijima.

 

 

Pjevačica je nakon razvoda od supruga Mustafe Sandala , ostala da živi u Turskoj , zajedno sa svoja dva sina , Yamanom i Javuzom , koji su joj trenutno najvaaniji u životu. Emna je zanemarila svoje emotivne potrebe , te nije imala nikakvih novih emotivnih veza . Pozata je kratka afera sa turskim biznismenom Saetinom Šaranom , ali od tada se više ne spominje.

 

 

Naime , kako saznajemo iz turskih media , Emina je ponvo našla ljubav i trenuno je u sretnoj vezi . Sa svojim novim dečkom , Emina izlazi već dva mjeseca , a riječ jeo Kurtu Danielu , a s kojim je nedavno bila na odmoru na Maldivima. Međtim kako doznajem , Eminin novi dečko je stariji od nje čak četrnaest godina. Kurt Daniel je istaknuti financijski konsultant koji je dokazao dosta vremena boraveći u Švicarskij . Ugledna je ličnost sa značajnim uticajem u korporativnom svijetu. Osim toga otac je dvoje djece . Još uvijek nje jasno da li je Emina imala priliku upoznati Kurtovu djecu . Međutim , prema pianju medija njen partner je zavolio njene nasljednike.Emina je veoma aktivna na društvenim mrežama , a od nedavno smo imali priliku da vidimo kako njena dva sina izgledaju , te morao primjetiti da su oni sada već odrasli dječaci. Emina tenutno uživa u ljubai , ali ništa ne objavljuje na društvene mreže , izgleda da želi privatnost a zadrži za sebe.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here