Poznati Craig Hamilton Parker, često nazivan “novim Nostradamusom”, nastavlja oduševljavati javnost svojim proročanskim uvidima. Nedavno je privukao pažnju ponovnim fokusom na 2024. godinu, otkrivajući niz prognoza koje istovremeno izazivaju uznemirenost i divljenje. Na primjer, precizno je predvideo tačan dan smrti kraljice Elizabete II u prethodnom izlaganju. Sada deli novi set zabrinjavajućih predviđanja, koja obuhvataju globalne sukobe, katastrofalne prirodne događaje i revolucionarna dostignuća u oblasti medicine.

 

 

Parkerova prognoza za 2024. godinu naglašava predstojeći savez između Ruske Federacije i Narodne Republike Kine, koji se predviđa da će duboko utjecati na globalnu političku dinamiku. Očekuje se da će ova suradnja postaviti ove države kao ključne saveznike u bliskoj budućnosti. Parker takođe predviđa značajne poplave koje će zahvatiti London i različite regione u Europi, naglašavajući ozbiljne posledice ovih prirodnih katastrofa i njihov uticaj na život ljudi. Dodatno, predviđa se pojava nove pandemije s poreklom iz Australije, donoseći nov talas zabrinutosti i nepredvidivosti u svakodnevni život. U pogledu budućnosti, “Novi Nostradamus” pruža tračak nade prognozirajući događaje i nakon 2026. godine. Prema Parkeru, ovo razdoblje će biti obeleženo nizom izazova koje svet mora savladati. Ipak, nakon što se ovi izazovi uspešno prevaziđu, očekuje se val pozitivnih transformacija.

 

 

Posebno je značajno što će doći do revolucionarnog napretka u oblasti medicine, s posebnim naglaskom na Alzheimerovu bolest. Parker je izrazio očekivanje prema transformirajućoj budućnosti nakon 2026. godine, u kojoj će doći do značajnog napretka u području umjetne inteligencije i ključnih otkrića u medicinskom sektoru. S velikom sigurnošću, Parker predviđa značajan korak naprijed u liječenju Alzheimerove bolesti. Međutim, vrlo kontroverzna prognoza usredsređena je na savez između Rusije i Kine, kao i budućnost ruskog predsjednika Vladimira Putina. Parkerova analiza ukazuje na to da Putinovo vrijeme ističe i da će njegova smrt predstavljati ključni trenutak. Unatoč tome, upozorava da će žena preuzeti vodstvo nakon Putina, a njezino vođstvo bit će jednako polarizirajuće i izazovno kao što je bilo njegovo. Što se tiče Sjedinjenih Država, Parker predviđa katastrofalan potres koji će zahvatiti zapadnu obalu i Meksiko. Ovaj događaj samo je jedan od nekoliko značajnih koji “Novi Nostradamus” smatra ključnima u nadolazećim godinama. Ipak, važno je napomenuti da su Parkerova predviđanja izvor kontroverzi i skepse u društvu. Mnogi ih doživljavaju kao kontroverzna, dok znanstvena zajednica i stručnjaci naglašavaju potrebu za kritičkim razmišljanjem i cjelovitim pristupom prilikom procjene takvih predviđanja. Ističu važnost sagledavanja šire slike umesto uzimanja pojedinačnih izjava zdravo za gotovo.

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here