Javno je poznato da je detinjstvo Seke Aleksić bilo izuzetno teško i komplikovano. Rođena u Zvorniku, pevačica folk muzike suočila se sa nizom nedaća koje su narušile njen mir. Prvo je došlo do razvoda roditelja Ibrime i Milorada, a potom je rat koji je pogodio bivšu Jugoslaviju dodatno otežao situaciju. Zbog ratnih okolnosti, Seka se sa majkom i bratom preselila u Lipolist, selo blizu Šapca, gde je počeo njen put ka uspehu.

Teško detinjstvo Seke Aleksić pretežno je bilo rezultat finansijskih problema. Majka nije mogla da podmiri sve troškove, pa je Seka već sa 14 godina počela da peva kako bi doprinela kućnom budžetu.

Kako bi udovoljila majci, koja nije bila srećna zbog njenog odustajanja od školovanja, Seka se kasnije upisala na frizerski kurs i završila ga. Fotografije sa maturske večeri su dospela u novine, gde je Seka u svom zanimljivom odevnom stilu privukla pažnju. Ovaj detalj je postao ponovo aktuelan nedavno iz jednog posebnog razloga.Nedavno je Seka izrazila zgražavanje zbog vršnjačkog nasilja i činjenice da je devojčica Mia, koja je Romkinja, nemala pratnju za maturu. Oglasila se na Twitteru i obećala da će ići sa njom.

Seka je stigla u Vrbas sa velikim buketom cveća za devojčicu, donoseći joj radost i ulepšavajući joj život. Uz nju su bili glumci Stevan Piale i Ammar Mesić, što je bilo dodatno iznenađenje. Ipak, čini se da je dolazak Seke izazvao daleko veću pažnju.Na kraju poruke, Seka je napisala: “Mi odrasli smo svi pali na ispitu! Mia je otišla na maturu sa drugarima, nadamo se da će deca biti mnogo bolji ljudi od nas!”

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here