Poznati glumac Ivan Bosiljčić i pjevačica Jelena Tomašević , su 2011.godine prekinuli svoju vezu, a mediji u Srbiji su bili zatečeni sa ovim prekidom. Međutim , vrlo brzo su shavtili da ne mogu biti ugo odvojeni jedno od drugog , te su nakon godinu dana pauze , odlučili da se pomire , te su se nakon pomirenja i zaručili , a zaruke su bile u Londonu.

 

 

Naime , kada su kasnije pričali na temu raskida , oboje su shvatili da su u pauzi od godinu dana bili veoma tvrdoglavi , i da nisu pogazili ponos bog zna šta bi bilo sa njihove veze. Svoju ljubav su odlučili da krunišu brakom , te su u tom braku dobili i kćerku Ninu. Poznato je da je par svoj privatni život držao daleko od očiju javnosti , te nikada se nisu upreplitali u skandali ni afere , i po tome su poznati.

 

 

Naime , par nije mnogo aktivan ni na društvenim mrežama , pa je nakon što je osvanula fotografija Ivana Bosiljčića sa drugom ženom , bio veliki šok za sve , te mnogi nisu vjerovali u to što vide. Međutim , kasnije se ispostavilo da je dama u Ivanovom zagrljaju , zapravo njegova kolegica Milena Vasić . Međutim oni na fotografiji izgledaju prisniji nego obični prijatelji , pa kada je fotografija podijeljena , potaknula je obožavatelje da preispitaju prirodu njihove veze.Naime , oni su 16.godina igrali glavne likove u mjuziklu sve do početka 2020.godine , kada su uloge preuzeli mlađi glumci , te se može reći da su u ovom projektu proveli pola života. Iako je izazvala buru na društvenim mrežama , reakcije prijatelja i kolega su bile uglavnom pozitivne .

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here