Zorica Brunclik, poznata po svom prekrasnom glasu, legendarnim hitovima i karakterističnoj pink boji kose, danas živi u bogatstvu i harmoniji, okružena ljubavlju svog muža, djece i unuka. Međutim, njezin život nije uvijek bio takav, a jednom prilikom je prisjećajući se svojih roditelja, ispričala priču o teškom djetinjstvu koje i danas ostavlja trag na sve što je postigla.

Zorica je proživjela teške trenutke, ispunjene patnjom majke, neimaštinom i siromaštvom. Sjeća se da je njezina majka imala skromnu plaću, pa su morali živjeti u velikoj bijedi. Unatoč teškim okolnostima, Zorica kaže da ne osjeća sram zbog tog perioda jer je to oblikovalo njezin karakter i snagu. Njezini roditelji su se rano razveli, pa je Zorica živjela razdvojeno između majke koja je živjela u Smederevu i oca koji je bio u Beogradu. To ju je izložilo siromaštvu, ali i bogatstvu. Otac je dolazio po nju u Beograd kako bi majci naudila i provodila je vrijeme s njegovom imućnom obitelji gdje je tada živjela kao princeza, uživala u najboljoj hrani i nosila najskuplju odjeću. Međutim, svaki put kada ju je majka odvodila natrag, osjećala je težinu siromaštva.

Zorica je bila najstarije dijete i jedino žensko u obitelji. Njezini roditelji su se nakon razvoda ponovno udali, a ona se osjećala zbunjeno i neshvaćeno između dvije obitelji. Na očevoj strani nije bilo drugih djece, no njegovi roditelji (Zoricini djed i baka) su insistirali da je ne zove djed i baka. Željeli su je usvojiti, ali to majka nije dopustila.

Unatoč svim izazovima, Zorica je uspjela prebroditi teška vremena. Nakon nekog vremena, majka se ponovno udala kako bi jasno dala do znanja ocu da više ne može dolaziti po nju kad god to poželi. Danas, Zorica uživa u sretnom životu i uspjela je osigurati dobrobit i svojoj djeci i unucima. Novac više nije briga, a ona uživa u blagostanju koje je postala simbol njezina života nakon teških početaka.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here