Pevačica Ana Nikolić nedavno je javno objavila svoju odluku da podnese tužbu protiv koleginice Jelene Karleuše. Kao odgovor na tu objavu, Jelena Karleuša je reagovala i uputila otvoren odgovor Ani. U svojoj poruci, Jelena se, osim obraćanja Ani, dotakla i Cecu Ražnatović. Kao po običaju ona mora zakačiti Cecu ali u više navrata ističe kako to ona zaslužuje. Zaslužuje i više ali neće Jeca da pretjeruje, kako kaže.

Karleuša je izrazila svoje mišljenje o Nikolić i njenom trenutnom stanju, istovremeno izražavajući zabrinutost za nju. Jelena je ukazala na situaciju u kojoj je Ana trenutno i izrazila svoje mišljenje da je okružena ljudima koji ne žele njeno dobro. Također, Karleuša je pomenula izazove s medijima i novinarima te je savetovala Anu da potraži stručnu pomoć.

Jelena je također naglasila da se suočava sa sličnim izazovima u vezi sa sudom, kao i da Ani nije stalo do toga kako će se takva situacija odvijati javno. Ona je spomenula svoje pravne timove i naglasila da je spremna izneti sve relevantne činjenice pred sudom, uključujući i informacije o Aninom psihijatrijskom i toksikološkom stanju. Karleuša je također ukazala na važnost podrške porodice i pozvala Anu da preispita svoje ponašanje i situaciju u kojoj se nalazi.

Na kraju, Jelena je naglasila da piše iz humanih i prijateljskih razloga, iskazujući svoje uverenje da Ana može da se izvuče iz teške situacije. Karleuša je ukazala na njihovu raniju povezanost i pozvala Anu da se trgne i preuzme kontrolu nad svojim životom. Ovom otvorenom reakcijom, Jelena Karleuša je pružila svoj pogled na situaciju i iskazala zabrinutost za koleginicu, uz nadu da će se situacija za Anu popraviti.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here