Doktorka iz Srbije koja pomaže mnogim najvećim zvijezdama iz svijeta sporta da se brzo oporave nakon povrede i vrate se na teren je Marjana Kovačević . Ona je pomagalabrojnim poznatim sportistima. Nakon Novka Đokovića na spisku velikih zvijezda koje su zatražile pomoć čuvene srpkinje , našao se i kapiten reprezentacije Hrvatske Luka Modrić.

 

 

Naime , kako doznajemo Luka je tajno boravio u Beogradu kako bi uz pomoć doktorke Mirjane pokušao da sanira neugodnu povredu mišića kkoja ga je odvojila od terena. Modrić se prošlog utorka povrijedio na meču protiv Đirone , i u prvi mah je djelovalo da će biti spreman za finale Kupa Kralja i polufinale sa Mančester Sitijem u Ligi šampiona. Međutim , nakon detaljnijih analiza ispostavilo se da je povreda ozbiljna i da ga čeka pauza.

 

 

Luka je odlučio da potraži pomoć neprikosovene doktorke Mirjane . Poslije njenih čudoztvornih terapija oporavak od povrede znatno kraće traje . Teapije su toliko jake , da čak jedan sat terapije zamjenjuje jednu sedmicu liječenja bilo kojom metodom u svijetu . Naime , ako kažu da moraju mjesec dana da miruju Marjana problem riješi za četiri sata.Velika je liga sportista koje su se liječile kod nje, a Marjana ne želi da iznosi detalje , jer kako kaže ipak je to zaštita pacijenta. Nedavno je srpska doktorka prešla pola svijeta kako bi pomogla Novaku Đokoviću koji se povrijedio na Austrijan openu. Naime , on se odmah osjećao bolje i mogao je da nastavi svoje takmičenje. Prisusvo i rad doktorke Mirjane su Novaku mnogo pomogli . Šta vi mislite o ovom načinu liječenja?pišite  nam  u komentar.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here