Miljana Kulić je nedavno ponovno počela posećivati kockarnice, iako je tvrdila u rijalitiju da je s tim završila. Njen dečko Nenad Macanović Bebica tvrdio je da je zaslužan što se Miljana više ne kocka.Međutim, paparaco je uslikao par kako sedi za kockarskim aparatima i troši velike količine novca. Ovo je izazvalo iznenađenje jer se Miljana zaklela da je prekinula s kockanjem, ali izgleda da nije odolela svojoj zavisnosti.

Nedugo zatim, Miljana je obavestila svoje pratioce da prodaje svoj Instagram profil i pozvala zainteresovane da joj se jave. Ovo je izazvalo spekulacije da prodaje svoj profil kako bi pokrila svoje kockarske dugove, o kojima je često govorila čak i u rijalitiju “Zadruga”.Očito je da Miljana ima problema s kockanjem i da se još uvek bori s ovom zavisnošću, uprkos prethodnim tvrdnjama o njenom odustajanju od kockarskih aktivnosti. Nadamo se da će Miljana pronaći pomoć i podršku kako bi prevazišla ove izazove u svom životu.

Miljana Kulić je poznata po svojim učešćima u rijaliti programima, kao što je “Zadruga”. Stekla je popularnost zbog svoje kontroverznosti i otvorenosti u iznošenju svojih stavova. Takođe je poznata po turbulentnom odnosu sa svojim dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom.

Miljana i Bebica su imali burnu vezu koja je bila praćena javnim raspravama, prekidima i pomirenjima. Njihova veza je bila često izložena medijima i javnoj pažnji, što je dodatno uticalo na njihov odnos.Bebica je u javnosti tvrdio da je odigrao važnu ulogu u tome da Miljana prestane s kockanjem, ali situacija koja je nedavno isplivala izazvala je sumnje u tu tvrdnju. Njihov odnos je očigledno bio suočen s nizom izazova, uključujući javne kontroverze i njihove individualne borbe.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here