Popularna pjevačica Milica Todorović živi u prestižnom dijelu Novog Beograda, gdje je izgradila luksuzno prebivalište. No, unatoč uspjehu i neovisnosti, Milica je zadržala snažnu vezu sa svojom porodicom u rodnom Kruševcu. Često posjećuje svoje roditelje i rado im pomaže u kućnim poslovima, što joj donosi veliko zadovoljstvo.

Iako je njeno beogradsko prebivalište impozantno, Milica i dalje nalazi utjehu i estetsko zadovoljstvo u zidinama svog rodnog stana u Kruševcu. U vrijeme pandemije COVID-19, bila je zatvorena unutar tih zidova i posvetila vrijeme svom rodnom gradu. Popularna TV emisija “Paparaco lov” posjetila je Kruševac i snimila prizore iz njenog rodnog grada.

Dvokatna porodična kuća u Kruševcu, sa prostranim dvorištem i lijepim vrtom, ima poseban šarm. Milica se trudi uljepšati svoj dom, brinući o rasporedu i detaljima. Nedavno je započela renoviranje kuće, ugradnjom novih prozora i obnovom fasade. Susjedi Milice Todorović naglašavaju da je vrijeme da preurede njen roditeljski dom kako bi uklonili neke istrošene dijelove eksterijera. Poslušavši njihov savjet, Milica je odlučila krenuti u neophodnu obnovu. Majka Milice Todorović vodi brigu o prekrasnom dvorištu koje obiluje bujnim zelenilom i cvijećem. Ova pažljiva njega ne samo da poboljšava estetski dojam, već i stvara ugodno okruženje za provođenje vremena u dvorištu.

Milica njeguje duboku ljubav i poštovanje prema svojim roditeljima i uvijek im posvećuje vrijeme kad god ima priliku. Ova povezanost s porodicom je od velike važnosti za nju, bez obzira na uspjeh koji je postigla u muzičkoj karijeri i životu. Neki prijatelji i članovi porodice su zaista rijestki i kao takve vrijedi ih čuvati za cijeli život.Pogotovo u javnom poslu gdje je more neprijatelja i lažnih prijatelja ističe Milica.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here