U zemljama SAD-a Majčin dan se slavi u drugoj sedmici maja , i prizat je kao državni praznik. Kod nas je Majčin dan povezan sa vjerskim praznikom ,koji je posvećen Bogorodici i održava se u drugoj sedmici decembra . To je dan za pokazivanje uvažavanja i poštovanja za napran rad i posvećenost majki. Majke uživaju u ovom danu sa velikom radošću .

 

 

U mnogim zemljama tradicija obilježavanja majčinog dana široko je prihvaćena . Javne ličnosti posebno obilježavaju ovaj značajan dan , i tada dijele posebnu povezanost sa svojim majkama i izražavaju svoja osjećanja putem objava na društvenim mrežama , na platformama poput Instagrama . Fudbalski reprezentativac Sergej Milinković Savić je jedan od takvih , koji svoju majku veoma poštuje . Objava njegove majk na profilu obožavatelja postala je viralna na društvenim mrežama.

 

 

Osobe koje su nam najbliže su nesumnjivo majke. One nas brane i stalno nas prate . Pružaju nam brigu , podršku i smjernice kako bismo osigurali da ostanemo na pravom putu. Majk posebnu vezu dijele sa svojim sinovima ,čak i kada su ti sinovi uspiješni sportisti koji dane provode trenirajući . Danas obilježavamo Majčin dan i svim majkama upućujemo najsrdačnije želje . Želimo da izrazimo našu zahvalnost dvjema izuzetnim ženama koje zauzimaju posebno mjesto u srcu fudbalera Sergeja . Na jednom od njegovih profila podrške objavljena je srdačna poruka uz fotografije Sergeja sa suprugom Natalijom i njihovom kćerkom Irinom , kao i trenutke radosti sa majkom i mlađom sestrom.Sergej je okružen grupom nevjerovatno šarmantnih i lijepih žena , ali jedna po imenu Irina uvijek uspijeva da se istakne . Sergejeva majka Milana je pivukla pažnju svojim upečatljivim izgledom , i bogatom kolekcijom tetovaža . Mnogi su bili iznnađeni da udata žena njenih godina ima toliko tetovaža po tijelu.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here