Kada je reč o Zdravki Čoliću , on je svakkao legendarni pevač , a koji je se pojavio na javnoj sceni osamdesetih godina ,a tada je važio svakkako i za neumornog zavodniuka , pa su ga povezivali i sa brojnim damama sa javne scene , a pored svih jedno ime je odskakalo više nego ijedno drugo , pa su se tad apitali da li je ljubav popularnog pevača ustvari kolegica Doris Dragović . Naime , takve tračeve je pokrenula činjenica da se ona pojavila u jednom Čolinom spotzu , a što je tada bilo svima dovoljno da posumnjaju u sve.

Naime , ljubav Zdravka Čoličća je se tada krila u srcima mnogih dama , a sumnja na Doris je se dodatno rasplamsala činjenicom da su na snimanju hita ” Za milion godina ” njih dvoje stajjali tik jedno uz drugo . Naime , Čola je godinama kasnije objasnio štaje se krilo iza ovih špekulacija.

– To je bio šou „Ti si mi u krvi“, koji smo snimali u Deliblatskoj peščari i Novom Sadu. Nedavno smo se sreli na zagrebačkoj televiziji, a Doris mi je u šali rekla: „Ja sam Ruška, sećaš se?“ Naime, bila je Ruška u istoimenom spotu. Tada je pevala u splitskoj grupi „More“. Bila je vrlo zgodna, malo smo očijukali, bilo mi je slatko. Žao mi je što je većina tog materijala izgubljena – rekao je legendarni pevač svojevremeno za “Večernje novosti” a ljubav Zdravka Čolića kasnije je otišla u drugim pravcima.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here