U posljednjim tjednima, bivša tenisačica Ana Ivanović privukla je pozornost javnosti objavom videozapisa na Instagramu u kojima predstavlja svog trećeg sina. Ovi videozapisi postali su pravi hit i pregledani su više od 140.000 puta. Njezini pratitelji su reagirali iznimno pozitivno i oduševljeno, ispunivši komentare iskrenim čestitkama i lijepim riječima podrške. Ana je podijelila ovu sretnu vijest s pratiteljima naslovom videa: “Zdravo svijete! Naša su srca prepuna ljubavi,” prije nego što je predstavila svoj najnoviji obiteljski član.

Unatoč tome što su Ana Ivanović i Bastian Schweinsteiger često na meti medijskih spekulacija, par često zadržava svoju privatnost i teško je pronaći točne informacije o njihovoj vezi. Nedavno su se pojavile glasine o mogućim nesuglasicama u njihovom braku, ali su oni te optužbe konstantno odbacivali, dijeleći sretne trenutke sa svojim pratiteljima putem društvenih mreža.

Iako su medijski napisi ukazivali na moguću nesuglasnost zbog nedostatka novih fotografija i prisustva Bastiana na Aninim profilima na društvenim mrežama, čini se da je par i dalje sretan i zadovoljan. Nedavna viđenja njih dvoje dok šeću zajedno svjedoče o njihovom skladnom odnosu i blistavim osmjesima, čime su ušutkane sve glasine o neslozi. Što se tiče imena njihovog trećeg sina, javnosti još nije poznato. Međutim, strani mediji sugeriraju da bi njegovo ime moglo početi na slovo “L”, s obzirom na to da se njihova prva dva sina zovu Luka i Leon.

Ana Ivanović je izuzetno popularna ne samo zbog svojih sportskih uspjeha u tenisu, već i zbog svoje karizme i prisutnosti u medijima. Karijeru je započela kao teniska senzacija i brzo postala omiljena u teniskom svijetu. Osvojila je mnoge naslove i ostvarila impresivne uspjehe tijekom svoje teniske karijere. Nakon povlačenja s teniskih terena, Ana Ivanović nije izgubila svoju popularnost. Postala je medijska ličnost koja privlači pažnju javnosti. Njene objave na društvenim mrežama, posebno na Instagramu, redovito dobivaju veliki broj lajkova i komentara. Ljudi je vole pratiti i vidjeti kako uživa u majčinstvu, sportskim aktivnostima te putovanjima i promoviranju različitih brendova.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here