Nakon dugogodišnje veze s Bojanom Karićem, Jelena Karleuša odlučila je započeti novo poglavlje u svom životu, sklapajući brak s Duškom Tošićem. Njihov brak bio je zapažen u javnosti, a mnogi su primijetili da je Jelena uspjela zaboraviti na svoju prijašnju vezu. Naime, njezin odnos s Bojanom Karićem nije bio dugotrajan i brzo su okončali svoj brak nakon samo pola godine, s Bojanom tvrdeći da je Jelena bila nevjerna. No, nije bilo potvrde tih tvrdnji, a Jelena je krivnju prebacivala na Bojanovu majku, tvrdeći da je ona poticala raskid njihovog braka.

Bojan Karić nije ulazio u detalje o razlozima razvoda, ali je naglasio da je donio odluku o prekidu i da se ne osvrće na prošlost. Iako je bilo nagađanja o predbračnom ugovoru kojeg je Jelena potpisala, a koji ju je navodno lišio prava na Karićevu imovinu, Bojan tvrdi da takav ugovor nije postojao i da Jelena nije imala potrebu za njom, jer je bila uspješna osoba s vlastitim izvorima prihoda.

Nakon razvoda, Jelena Karleuša ostala je bez prava na Karićevu imovinu, ali Bojan je naglasio da je Jelena već tada bila poznata i uspješna ličnost, te da je imala sredstva i sposobnost za stjecanje vlastitog bogatstva. Unatoč izazovima i prekidu braka, Jelena je nastavila graditi svoju karijeru i dosegla vrhunac popularnosti, ostavljajući iza sebe prošle turbulencije i fokusirajući se na budućnost.

Jelena Karleuša je nedvojbeno jedna od najpoznatijih pjevačica naše regije. Njezina karizma, talenat i provokativni stil čine je ikonom zabavne glazbe, a njezin utjecaj proteže se daleko izvan granica Srbije. Rođena 1978. godine u Beogradu, Jelena je već od rane dobi pokazivala interes za glazbu i scenski nastup. Njezina glazbena karijera započela je sredinom devedesetih, a brzo je stekla popularnost i ljubav publike. Njezina glazbena izražajnost, moćan vokal i energični nastupi osvojili su srca mnogih fanova diljem Balkana. Jelena je postala poznata po svom jedinstvenom modnom stilu, odvažnim kostimima i neustrašivim izražavanjem svoje umjetnosti. Njezini koncerti i nastupi uvijek su spektakularni, puni energije i kontroverze, što ju je učinilo jednom od najtraženijih izvođačica na ovim prostorima.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here