Jedan od najpoznatijih voditelja Ognjen Amidžić , proteklih par mjeseci je u centru medijske pažnje . Naime ,javnost je bila iznenađena kada se voditelj prošlog ljeta razveo od svoje supruge Danijele Dimitrovski s kojom ima sina Matiju. To je voditelju bio drugi brak , a važili su za skladan par te mnogi nisu mogli vjerovati da su se razveli.

 

 

Nedugo nakon razvoda , u medijima je procurila vijest da je Ognjen Amidžić u emotivnoj vezi sa mnogo mlađom kolegicom Minom Naumanović , koja u njegovoj emisiji AmiG Show ima i svoj segment pod nazivom Pazi Mina , gdje gostima postavlja škakljiva pitanja.Ognjen i Mina su mjesecima krili svoju vezu , a kada su mediji otkrili da se tu nešto događa , oni su priznali. Mnogi su kasnije komentarisali da je upravo Mina kriva za razvod braka , ali voditelj , kao i njegova bivša supruga na tu temu nisu htjeli ništa pričati , samo su rekli da su nakon razvoda ostali u prijateljskim odnosima zbog sina.

 

 

Danijela je također nastavila sa svojim životom , te je i ona u emotivnoj vezi sa nekadašnjim fudbalerom i biznismenom Jevremom Kosnićem . Par se upoznao preko zajedničkih prijatelja . Danijela se zajedno sa sinom iselila iz stana u kojem su živjeli sa Ognjenom , te se preselili u jedan elitni dio Beograda u kojem se nalazi luksuzni kompleks , kojeg su zajedničkim snagama uredili kako njima odgovara.Danijela je putem fotografija koje je objavila na društvenim mrežama pokazala ako izgleda njen novi stan . Odabrala je moderni namještaj , a dominira bež boja , kao i bijele nijanse . Stan ima i veliku terasu na kojoj Danijela trenira .

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here