Brat Željka Joksimovića nedavno je postao aktivan na društvenim mrežama, dijeleći raznolike sadržaje. Značajan dio njegovih objava fokusiran je na turbulentan odnos sa suprugom Nevenom, zaštitnički odnos prema sinu Iliji, te na trenutne projekte. Također, sve više se trudi istraživati teme koje često prolaze neprimijećene u konverzacijama. Jedna od tih tema je unani bolest, o kojoj daje opširna objašnjenja. Osobe koje se osjećaju bezvrijednima imaju tendenciju biti trajno melankolične, stalno nezadovoljne i obuzete jednoumljem.

 

 

Oni doživljavaju sebe kao inferiornima u usporedbi s drugima, što rezultira osjećajem zavisti prema tuđim snagama i sposobnostima, kako to iznosi brat Željka Joksimovića. Paradoksalno, egocentrična priroda osjećaja bezvrijednosti može voditi do mentalnih poremećaja i depresije. Saša izražava duboku zabrinutost, a svi su zainteresirani za njegovo javno iznošenje ove situacije. U međuvremenu, Željko Joksimović je uvijek bio predmet fascinacije javnosti u vezi s privatnim životom. U sretnoj fazi života, pjevač dijeli sreću obitelji s voditeljicom Jovanom Joksimović, rezultirajući rođenjem sina Koste, kao i blizanki Ane i Srne. Prije ovog braka bio je u braku s prvom ljubavi Vesnom, s kojom ima kćerku Minu. Javnost je oduvijek bila zainteresirana za privatni život Željka Joksimovića, posebno u vezi s detaljima njegovog prvog braka. Sa 23 godine, Željko se prvi put oženio, a ta veza proizišla je iz duboke veze iz srednjoškolskih godina.

 

 

Pouzdani izvor, koji je slučajno bio Željkov susjed u Valjevu i predavao mu fiziku u školi, podijelio je dirljivu priču o razvoju njihove ljubavne priče. Kako prenosi “Alo”, profesor Srećković otkrio je da su Željko i Vesna bili njegovi studenti na istom odsjeku. Međutim, u to vrijeme nitko nije mogao predvidjeti da će se na kraju vjenčati. “Jednog dana sam primijetio Vesnu kako prilazi Željku, držeći se za ruke. Osjetio sam radost jer sam bio svjestan njihove prisne veze. Pokušao sam započeti prijateljski razgovor, doviknuvši, “Pozdrav, susjeda”, zbog čega su joj obrazi postali crveni. Kasnije sam ih čuo kako razgovaraju o zajedničkim uživanjima. Uskoro su se počele širiti glasine da razmišljaju o životu zajedno s Joksimovićima. Na kraju su svoju ljubav potvrdili brakom” – otkrio je profesor.

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here